Stuivenberg-Bulters, mevr. G.M. van

Stuivenberg-Bulters, mevr. G.M. van

Nederland

Ik ben geboren op een kleine boerderij in Rossum Overijssel waar paarden, koeien, varkens en kippen bij ons woonden. En natuurlijk zoals op elke boerderij hadden we één of meerdere honden en katten.

Na mijn huwelijk met Bert kwam er bij ons ook al snel een hond in huis, een Duitse Herder reu. Daarna kwam er een Mechelse Herder reu en toen een Rottweiler teef waar we ons eerste nestje mee hebben gefokt.

Maar de liefde voor terriërs bleef aanwezig en zo kwam onze eerste Westie circa 30 jaar geleden in ons gezin. Hier begon ook mijn liefde voor het showen, de kynologie, het trimmen en het af en toe fokken van een nestje. Na een aantal jaren kwam ons eerste schotje de Black & White combinatie completeren.

Na de cursussen KK1, KK2 en E&B ben ik opgegaan voor mijn eerste keurmeesters examen. Bij één van deze examens ontstond mijn liefde voor de Norfolk Terriër die sindsdien alleen nog maar is gegroeid. Momenteel mag ik de meeste terriërs uit FCI Rasgroep 3 keuren en ben in aspirant groepskeurmeester voor groep 3. Ook heb ik een paar rassen uit FCI groep 9 die ik mag keuren. Sinds kort mag ik ook de gehele FCI groep 4 (Dashonden) keuren.

Vorig jaar zijn we verhuisd naar het dorp Denekamp. We hebben een dochter, een zoon, een schoondochter, een kleinzoon, een kleindochter en een “ pleegkleindochter “. Volgens mij hebben de kleinkinderen het hondenvirus van oma geerfd want ze zijn erg gek met de honden. Ik hoop dan ook dat later een van de kleinkinderen mijn hobby voortzet.